KAPCSOLAT

Kérlek az alábbi felületeken vagy emailben vedd fel velem a kapcsolatot:

RÓLAM MONDTÁK

 “Számomra nagyon fontos, hogy az edzés alkalmával érezzem, hogy olyankor az edzés a lényeg amit Gábor mellett teljes mértékben átélhetek mivel szívét, lelkét beleadja, így motiválva minket az edzés folytatására.”– Klemen Alexandra

post2 Jó hangulatú, változatos edzések, melyekre lustaságom ellenére is szívesen járok. Másnap rendszeresen érzem, hogy olyan izmokat mozgattam meg, melyek létezéséről korábban nem is tudtam. Nem ritka, hogy úgy térek haza, testem szinte megsemmisült, és tudom, hogy ettől tudok fejlődni. Amit magamtól nem tudnék megtenni a fejlődés érdekében, azt Gábor segítségével sikerül megtennem.
– Dusik Máté

Gábor segített rendbe rakni a derekam. Neki is köszönhetem, hogy újra edzhetek. Utólag már bánom, hogy nem kerestem hamarabb.
– Boruzs Bence

“Gábor figyelmes és naprakész, tudását kiapadhatatlan tudásszomjának is köszönheti. Ez igen ritka a hazai edzők körében. Az egészségre nagyon figyel, ezért az emberi szervezetre ártalmas edzéseket biztosan nem végeztet. Egy könyöktörést követően neki köszönhetem, hogy újra ki tudom nyújtani a karomat!”
– Vánkos Attila